Active Key AK-B40 verlicht toetsenbord

  24-04-2018

Wat u ook nodig hebt voor een toetsenbord met achtergrondverlichting - voor gebruik in de industrie, militaire toepassingen of hightech vrijetijdsactiviteiten - het ActiveKey Backlit-toetsenbord is een langdurig, hoogwaardig product dat in de meest veeleisende omgevingen kan worden gebruikt.

Waterbestendig, vuilbestendig en bestand tegen temperaturen van -40 º tot + 70 ºC tijdens bedrijf (-55 º tot + 85 º C tijdens opslag), het is robuust genoeg voor gebruik in auto's, vrachtwagens en vloot en bestand tegen zware omstandigheden op de bouwplaats. Het toetsenbord moet net zo lang meegaan als het voertuig waarin het wordt gebruikt.

De bewering van ActiveKey dat de AK-B40-PV-reeks ontworpen is om eeuwig mee te gaan in ruwe omgevingen bij zwaar gebruik, is geen loze. De levensduur van de LED's is 200.000 uur - dat betekent 22 jaar onafgebroken!

Dit compacte industriële USB-toetsenbord is gebouwd voor een lange levensduur. Mechanische toetsschakelaars met Gold Cross Point-contacten worden beoordeeld op 50 miljoen bewerkingen per sleutel en zullen naar verwachting meer dan tien jaar meegaan, zelfs bij frequent gebruik.

Een gouden kruispuntcontact is gemaakt van twee smalle goudlegering of vergulde leden, kruislings gerangschikt. Contact is gegarandeerd, snel op een enkel punt, met korte bounce-tijden, lage contactweerstand en heel weinig slijpen. Het concept is al sinds de begintijd van de elektromechanica bekend en zijn uitstekende schakeltechnologie is al jaren bewezen.

Voor gezondheidsomgevingen, industrieel gebruik en transporttoepassingen - zoals rail-, zee- en luchtverkeerscontrole - is dit toetsenbord een ongelooflijk gezonde keuze, waardoor gegevensinvoer mogelijk is in natte, koude, warme of donkere kamers. Andere omgevingen zijn industriële computers, operatiekamers of controlekamers en in medische omgevingen waar het belangrijk is om patiënten met sterke verlichting niet te storen.

Naast het gebruik in de industrie zijn backlit toetsenborden ook een stijlkeuze geworden voor computer gamers en freelance werknemers die werken tot in de late uurtjes. Het gebruik ervan in sessies met minder licht kan de omgeving voor gaming of andere media echt meeslepen, en ze zijn perfect voor gedeelde ruimtes als je aan het werken bent wanneer iemand anders probeert te slapen.

Hoewel het toetsenbord een compact ontwerp heeft, met een gewicht van ongeveer 940 g, heeft het toetsen op ware grootte zoals die op een bureaublad, waardoor het comfortabel is voor langdurig gebruik. De tactiele schakelaars hebben een uitstekende bediening - de afstand die elke toets moet afleggen voordat hij een elektrisch contact maakt - op 4 +/- 0,5 mm.

De zwarte toetsen met verlichte legenden - elke toets is verlicht door een aparte LED - hebben een helderheidsregeling op acht niveaus. De toetsen zijn rood, met een lage stroomsterkte, terwijl de LED-statusindicatoren - voor Caps Lock - groen zijn.

Nexus Components werkt alleen met leveranciers die onze visie delen van eersteklas service en uitmuntendheid. ActiveKey maakt gebruik van geavanceerde technologie om een ​​reeks gespecialiseerde apparatuur voor industrieel gebruik te creëren. Er staan ​​patenten op het unieke 2-shot en gesublimeerde proces van dit keyboard.


Bekijk hier meer ActivKey-producten

http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/ACTIVE-KEY